Welkom in onze gemeente

Welkom op de site van de Hervormde Gemeente Opijnen. Landelijk gelegen in de Betuwe aan de Waal zijn wij - samen met onze zustergemeente in Tuil - een kleine actieve gemeente. Samen bouwen wij aan een geloofsgemeenschap waarin we leren, vieren, dienen en getuigen. Voor leden en gasten van alle leeftijden met elk hun betekenis en plaats. Hier zoeken wij naar Gods wil voor ons leven van alledag.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Weet u van harte welkom bij de kerkdiensten en het brede aanbod aan gezellige en leerzame activiteiten!
 

Soep & Praatje

Binnenkort is het zover. Op maandag 10 oktober beginnen we met iets nieuws. Dan bent u en jij van harte uitgenodigd voor Soep & Praatje in het Hervormd Centrum Maranatha. We gaan samen ‘Aan tafel’, wat ook het thema was van de Startzondag. We eten samen, delen het leven samen en luisteren naar een goed verhaal. Soep & Praatje dus. Iedereen is welkom van jong tot oud om 11:30 uur en het duurt tot ongeveer 13:30 uur. Komend winterseizoen hopen we zo elke 2e maandag van de maand Soep & Praatje te organiseren. We kijken er naar uit jullie te ontmoeten en hebben er zin in!

Wilt u zich graag even opgeven voor 5 oktober. Dan zorgen wij voor genoeg. Dat kan bij Ineke Algera of Nelda van Tuijl. Hartelijke groet, Team Soep & Praatje, Kerk Opijnen
terug