Koffiedrinken na de dienst

Op elke laatste zondag van de maand is het na de dienst gezamenlijk koffie drinken. U bent van harte welkom om aan te schuiven om elkaar te ontmoeten en na te praten. Het koffiedrinken vindt plaats in het Hervormd Centrum, naast de kerk.

Ouderen contactmiddag

Een keer per maand op maandag middag (van oktober t/m maart) is er een ouderen contactmiddag. Deze organisatie hiervan is in handen van de diaconie. Voor vragen kunt u zich wenden tot Ineke Algera

Vrouwenvereniging

Vrouwenvereniging "Dient elkander door de liefde" komt eens per maand bij elkaar. De bijeenkomsten vinden plaats in het Hervormd Centrum en kennen elke keer een ander thema. Het bestuur van de vrouwenvereniging bestaat uit:
 
  • Mevr. T. den Boesterd, voorzitter
  • Mevr. M van IJsseldijk, secretaresse
  • Mevr. H Maat, bestuurslid
  • Mevr. Guit, bestuurslid
Meer informatie over de vrouwenvereniging kunt u opvragen bij mevr. Tiny de Boesterd, 0418-651432.

Boekentafel

De boekentafel verkoopt o.a. kaarten (ook kerst- en nieuwjaarskaarten), dagboeken, kalenders, gedichtenbundels, boeken, Bijbels en liedboeken. U kunt hiervoor éénmaal per 14 dagen terecht op dinsdagavond van 19.00-19.30 uur in het H.C. "Maranatha". Wij kunnen alles voor u bestellen op Christelijk gebied. U kunt ook uw collectebonnen bij de Boekentafel kopen. Dagboeken en kalenders voor het nieuwe jaar zijn alleen verkrijgbaar op bestelling. Als u iets wilt bestellen, kunt u dit doorgeven aan Wilma de Kock (0418-651331) of Mija van Elst (0418-652351).

Oud papier inzamelen

Elke vierde vrijdagavond van de maand wordt in Opijnen het oud papier opgehaald. Dit gebeurt door vrijwilligers van de kerk in samenwerking met AVRI. De opbrengst van het oud papier komt ten goede van de kerk.