Koffiedrinken na de dienst

Op elke laatste zondag van de maand is het na de dienst gezamenlijk koffie drinken. U bent van harte welkom om aan te schuiven om elkaar te ontmoeten en na te praten. Het koffiedrinken vindt plaats in het Hervormd Centrum, naast de kerk.

Soep & Praatje

Elke 2e maandag van de maand gaan we samen ‘Aan tafel’. We eten samen, delen het leven samen en luisteren naar een goed verhaal. Soep & Praatje dus. Iedereen is welkom van jong tot oud om 11:30 uur en het duurt tot ongeveer 13:30 uur. We kijken er naar uit jullie te ontmoeten!

Boekentafel

De boekentafel verkoopt o.a. kaarten (ook kerst- en nieuwjaarskaarten), dagboeken, kalenders, gedichtenbundels, boeken, Bijbels en liedboeken. U kunt hiervoor éénmaal per 14 dagen terecht op dinsdagavond van 19.00-19.30 uur in het H.C. "Maranatha". Wij kunnen alles voor u bestellen op Christelijk gebied. U kunt ook uw collectebonnen bij de Boekentafel kopen. Dagboeken en kalenders voor het nieuwe jaar zijn alleen verkrijgbaar op bestelling. Als u iets wilt bestellen, kunt u dit doorgeven aan Mija van Elst (0418-652351).