Koffiedrinken na de dienst

Op elke laatste zondag van de maand is het na de dienst gezamenlijk koffie drinken. U bent van harte welkom om aan te schuiven om elkaar te ontmoeten en na te praten. Het koffiedrinken vindt plaats in het Hervormd Centrum, naast de kerk.

Soep & Praatje

Elke 2e maandag van de maand gaan we samen ‘Aan tafel’. We eten samen, delen het leven samen en luisteren naar een goed verhaal. Soep & Praatje dus. Iedereen is welkom van jong tot oud om 11:30 uur en het duurt tot ongeveer 13:30 uur. We kijken er naar uit jullie te ontmoeten!

De eerst volgende Soep & Praatje is 9 oktober 2023. Opgeven is gewenst (maar niet noodzakelijk) en kan bij Ineke of Nelda.

Oud papier inzamelen

Elke vierde vrijdagavond van de maand wordt in Opijnen het oud papier opgehaald. Dit gebeurt door vrijwilligers van de kerk in samenwerking met AVRI. De opbrengst van het oud papier komt ten goede van de kerk.

Boekentafel

De boekentafel verkoopt o.a. kaarten (ook kerst- en nieuwjaarskaarten), dagboeken, kalenders, gedichtenbundels, boeken, Bijbels en liedboeken. U kunt hiervoor éénmaal per 14 dagen terecht op dinsdagavond van 19.00-19.30 uur in het H.C. "Maranatha". Wij kunnen alles voor u bestellen op Christelijk gebied. U kunt ook uw collectebonnen bij de Boekentafel kopen. Dagboeken en kalenders voor het nieuwe jaar zijn alleen verkrijgbaar op bestelling. Als u iets wilt bestellen, kunt u dit doorgeven aan Mija van Elst (0418-652351).